Versenyfelhívás – Hargita megye

A „Vita az Európai Unió négy szabadságának jövőjéről – EU3doms”nevű projekt keretén belül Hargita Megye Tanácsa fotópályázatot hirdet a következő témában: Az Európai Unió négy szabadságelve közül számodra melyik a legfontosabb, és miért?

Beküldési határidő: 2017. március 16. éjfél a hmteu3doms@gmail.com címre
Jelentkezhet minden romániai, 14–25 év közötti diákokból álló csoport (max. 5 személyes).

Leírás

A „Vita az Európai Unió négy szabadságának jövőjéről – EU3doms” nevű projekt partnerei közösen fotóversenyt hirdetnek (saját készítésű fotó/fotókollázs/fotómanipuláció) minden romániai, 14–25 év közötti diák számára a következő témában: Az Európai Unió négy szabadságelve közül számodra melyik a legfontosabb, és miért?

Légy kreatív és nyerj egy kirándulást Ausztriába, Kismartonba! Oszd meg tapasztalataidat és véleményedet egy fotón!

Díjak

  1. díj:

Az első helyen végzett csapat tagjai kétnapos, teljes költségében támogatott kirándulást nyernek Ausztriába, Kismartonba, és részt vehetnek a Debate on the Future of the Four Freedoms of the European Union – EU3doms nevű projekt zárókonfereciáján, ahol öt ország 90 képviselője lesz jelen.

  1. díj: belépőjegyek a hargitafürdői Balu kalandparkba

III. díj: belépőjegyek a Wellness Tusnád élményfürdőbe

IV.díj: könyvutalványok a legtöbb Facebook-lájkot gyűjtő csapatnak

Részvételi feltételek

  • A jelentkezés anyagának világosan kell kapcsolódnia a verseny témájához.
  • Csak eredeti munkákat fogadunk el. Ha a jelentkezés megtörtént, a benyújtott kérelmet véglegesnek tekintjük.
  • A saját készítésű fotó/fotókollázs/fotómanipuláció szerzője több személy is lehet, viszont a duplikált tartalmak elkerülése céljából a jelentkezési anyagot csak egy személy (csapatvezető) töltheti fel. A saját készítésű fotó/fotókollázs/fotómanipuláció szerzői mint csapat lesznek értékelve a zsűri által.
  • Bármilyen rasszista vagy idegengyűlölő, szexista természetű, gyűlöletet keltő, erőszakra vagy rendzavarásra felbujtó, mások jogait sértő tartalmak, illetve kijelentések törvénytelennek minősülnek, az ilyen jellegű jelentkezési anyagokat pedig kizárják.